Neem de juiste beslissing

De juiste beslissing nemen op het vlak van energie is niet zo eenvoudig.
Technieken, systemen,… er zijn zovele keuzes. Maar Teirlinck-Bouw bvba helpt u in de juiste richting, op basis van uw specifieke woonbehoeften. De grootte van uw woning, het soort bebouwing, uw gezinssamenstelling, uw leefgewoonten, de aard van uw verwarming, het energiepeil dat u wil nastreven én het budget dat u daarvoor wil uittrekken, het zijn allemaal elementen die meespelen.

Wij helpen u om uw investeringskosten zo minimaal te houden en het terugverdienen van uw investering zo goed mogelijk te maximaliseren. Wij werken samen met een aantal gespecialiseerde partners die u de beste oplossingen kunnen aanreiken.

We kiezen op het eerste vlak voor een optimale mix van enerzijds luchtdicht bouwen en anderzijds een reeks energiebesparende maatregelen, door bijvoorbeeld de woning optimaal te oriënteren, goed te isoleren, kieren, spleten en koudebruggen te vermijden.

Pas op de tweede plaats wordt aan een optimaal systeem van hernieuwbare energie gedacht. Omdat de meerkost hiervan al vlug kan oplopen tot enkele duizenden euro’s is het uiterst belangrijk een keuze te maken die nadien het beste terugverdieneffect genereert.