Onze diensten

Onze diensten bestaan uit volgende:

Nieuwbouwwoningen & Nieuwbouwprojecten

Een nieuw huis bouwen, volledig op maat en naar eigen smaak, is de wens van ieder onder ons. . Met onze eigen nieuwbouwprojecten bieden wij daarnaast keuze uit diverse stijlen projectwoningen. Deze volledig afgewerkte nieuwbouwwoningen worden gekenmerkt door een hedendaagse architectuur en duurzame materialen.

Renovatiewerken en verbouwingen

Wij luisteren wensen op het vlak van renovatiewerken of verbouwingen. Uw keuzes en voorkeuren zijn van ons voor groot belang, u moet de vrijheid hebben om uw woning tot in de puntjes te personaliseren. En op basis van uw wensen en noden met daaraan gekoppeld het beschikbare budget adviseren wij u bij het maken van keuzes.

U kan bij ons terecht voor (totaal)renovaties, verbouwingen en voor de aanbouw van uw woning. Wij helpen u daarbij vanaf de ontwerpfase tot de uitvoering van het bouwproces en het overhandigen van de sleutel.

Bekijk zeker onze recente projecten en ervaar de eindeloze mogelijkheden van renovaties en verbouwingen!

Afwerkingen rondom uw woning - aanleg terras enz...


Wie kijkt niet uit naar zomerse taferelen met het gezin en de kinderen die ravotten in de tuin ? … en dat op het sfeervolle terras.

De praktische mensen onder ons wensen een bruikbare oprit om de auto zelf te wassen, een breed pad naar het tuinhuis vol gereedschap  en/of  een onderhoudsvriendelijke terras.
Jehebt  beslist om een tuinpad - terras of oprit aan te leggen, en dan is het kiezen voor klei- of betonklinkers of een betontegel of natuursteentegel in arduin, kalksteen, graniet, zandsteen, …. ? Ook daar hebben wij ervaring mee en diverse medewerkers waarbij het eccht hun job is dit te verwezelijken.

Contacteer ons en wij doen het voor jou.